آموزش کامل و طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتیشی بسیار خوشمزه با فتوچینی
آموزش کامل و طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتیشی بسیار خوشمزه با فتوچینی
طرز تهیه پاستای میگوی تند بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاستای میگوی تند را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتیشین بسیار خوشمزه با فتوچینی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 4 نفر می باشد.
مواد لازم برای تهیه پاستای میگوی تند :
میگو :♦: 250 گرم
فتوچینی :♦: 200 گرم
روغن زیتون :♦: دو قاشق غذاخوری
فلفل تند ریز شده :♦: 2 عدد
سیر، رنده شده :♦: 2 حبه
نمک :♦: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه :♦: ¼ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده :♦: دو پیمانه
پنیر پارمسان :♦: به مقدار لازم
آموزش کامل و طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتیشی بسیار خوشمزه با فتوچینی
فتوچینی نوعی پاستااز ترکیب آرد و تخممرغ درست کرده و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ میل میکنند.
برای تهیهٔ فتوچینی اسفناج نیز در ترکیب آن به جای آرد معمولی از آرد اسفناج همراه با تخم مرغ استفاده میشود.
طرز تهیه پاستای میگوی تند :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاستای میگوی تند ابتدا باید
میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
آموزش کامل و طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتیشی بسیار خوشمزه با فتوچینی
ارزش غذایی پاستای میگو تند و آتشین :
کالری: 363
چربی: 9 گرم
کلسترول: 97 میلی گرم
چربی اشباع شده: 1 گرم
کربوهیدرات: 48 گرم
پروتئین: 21 گرم
سدیم: 396 میلی گرم
فیبر: 3 گرم
آموزش کامل و طرز تهیه پاستای میگوی تند و آتیشی بسیار خوشمزه با فتوچینی
- ۹۷/۰۷/۰۷