به لیمو و فشار خون
خواص چای و دمنوش به لیمو و فشار خون بالا و پایین
به لیمو و فشار خون
قرص های کاهش دهنده فشار خون وجود دارد و بسیاری از افراد از آن ها استفاده می کنند. مشکلی که در این میان وجود دارد عوارض ناشی از مصرف این داروهاست. در واقع با مصرف بیش از داروهای شیمیایی و صنعتی کلیه، کبد و سیستم گوارش می تواند مستعد انواع بیماری ها شود. از طرفی زمانی که بیماری مزمن و یا خفیف می باشد این مشگل وجود دارد که با دارو امکان برطرف کردن آن یا ممکن نیست یا به خاطر عوارض به صرفه نخواهد بود. گساهان دارویی متعددی هستند که می توانند نقش کاهش دهنده فشار خون را ایفا کنند. گیاه به لیمو یکی از شناخته شده ترین این گیاهان دارویی است که به خوبی می تواند در کاهش فشار خون و رقیق کردن آن یاری کننده باشد. در واقع گیاه دارویی به لیمو به صورت عصاره نیز در داروها قابل استفاده است. جدا از این موضوع خرید و مصرف به لیمو ساده، موثر و بدون عوارض خواهد بود.به لیمو و فشار خون کلا رابطه خوبی با هم ندارند! یعنی فشار خون با دیدن به لیمو فرار را بر قرار ترجیح میده. گیاهان دارویی بسیاری را می توان تاثیر گذار بر فشار خون دانست ولی به لیمو چیز دیگری است. گیاه به لیمو یک داروی بدون عوارض برای فشار خون محسوب می شود که عصاره آن را نیز می توانید از داروخانه ها و یا عطاری های مجاز تهیه بفرمایید.
خواص دیگر گیاه به لیمو
در حالی که چای اغلب برای کسانی که در رژیم غذایی هستند توصیه می شود، دمنوش به لیمو هم به نظر بسیار موثر می آید. به لیمو تنها ۲ کالری در هر وعده به بدن می دهد و ترکیب غنی از مواد ارگانیک آن روی بدن تاثیرات خوبی می گذارد که باعث می شود ریزه خوری های شما کاهش یابد تا بتوانید با رژیم غذایی خود سازش پیدا کنید.این یکی از ویژگی های منحصر به فرد این گیاه است و چیزی که اغلب در چای ساده پیدا نمی کنید. به گزارش نبض ما، تحقیقات نشان داده است، هنگامی که شما از چای به لیمو به عنوان مکمل ورزشی استفاده می کنید، آنتی اکسیدان بالا باعث کاهش آسیب های بالقوه به ماهیچه ها در طول تمرین می شود. بدون اینکه مانع رشد جسمانی و عضلانی و افزایش استقامت بدن شود.آرتروز و آسیب ها موجب تخریب مفاصل و مشکلات حرکتی می شوند. همینطور که سن بالا می رود و یا زمانی که مجروح می شویم، سخت است که دوباره احساس سلامتی کنیم، چون مفاصل ما در حال استفاده مداوم هستند و به ندرت زمان کافی برای ترمیم می یابند. به لیمو به طور مستقیم با کاهش درد مفاصل و تسکین آن در ارتباط است، همچنین زمان بازسازی برای مفاصل آسیب دیده را سریع تر می کند که در درجه اول به علت عملکرد آنتی اکسیدانی قابل توجه این گیاه است.استرس اکسیداتیو نتیجه فعالیت و حضور رادیکال های آزاد در سراسر سیستم بدن ما است که سیستم ایمنی بدن را با مشغول کردن و منحرف کردن آن با جهش های سلولی و بیماری های مزمن تضعیف می کند. به گزارش نبض ما، مطالعات، مکمل به لیمو را با کاهش سطح استرس اکسیداتیو و بهبود سلامت کلی بدن مرتبط می دانند. این نتیجه با مشاهده افزایش قطعی گلبول های سفید، که اولین خط دفاع برای سیستم ایمنی بدن بوده، حاصل شده است.چای به لیمو دارای ویژگی های تسکین دهنده خاصی است که به طور سنتی برای رفع مشکلات معده و سوء هاضمه در بسیاری از فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است.
چای به لیمو و فشار خون
گیاه به لیمو با نام علمی Lippia citriodora از خانواده Verbenaceae ، گیاهی بومی شیلی، پرو و آرژانتین است. این گیاه به سبب خواص دارویی و عطر و طعم مطبوعش به ایران وارد و در مناطقی از کشور توسط شرکتهای تولید کننده ی گیاهان دارویی بهصورت محدود کشت شد. این گیاه را نخستین بار دریاسالاری فرانسوی در حدود سال ۱۷۶۷ میلادی به اروپا وارد کرد و گیاه شناسی فرانسوی به نام فیلیبرت کامرسون این گیاه را Aloysia triphylla نامید. این گیاه به افتخار ماریا لویزا ترزا دپارما (۱۸۱۹-۱۷۵۱) همسر پادشاه کارلوس چهارم و ملکه ی اسپانیا نام گذاری شد. به همین دلیل این گیاه در اسپانیا به نام یربا لویزا و در پرتغال به نام لوسیا- لیما شناخته می شود. این اسامی نخستین بار در سال ۱۷۸۴ در جلد اول کتاب گیاه شناسی به زبان اسپانیایی چاپ شدند. به لیمو یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد و متعلق به تیره شاه پسند است. رنگ برگ گیاه به لیمو سبز مات است، طعم این گیاه معطر تند و کمی تلخ است. در ایران این گیاه در استان های شمالی و باغ ها کشت می شود. این دمنوش به طرز شگفت آوری آرامبخش و تسکین دهنده اعصاب، ضد افسردگی است و در درمان کاهش فشار خون و چربی خون تأثیر دارد.
به لیمو و فشار خون
بیشتر بخوانید :
علائم و علت و عوارض و راه های درمان فشار خون بالا
نعناع و فشار خون
علت و علائم و درمان افت فشار خون
رابطه بین مصرف آلبالو و فشار خون بالا را کاهش دادن
استفاده از آب نارنج و فشار خون بالا را کاهش دهیم
- ۹۷/۰۷/۰۹